Βιογραφικό

Είμαι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική της Ανάλυσης Εισροών-Εκροών».

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης (Κατεύθυνση: Δημόσιας Οικονομικής) του Παντείου Πανεπιστημίου (2004), ενώ κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα ‘Οικονομικά της Παραγωγής και των Διακλαδικών Σχέσεων’ (2006) και Διδακτορικό Δίπλωμα στην ‘Οικονομική Επιστήμη’ (2012) από το ίδιο τμήμα. 

Από το 2019 έως το 2021 ήμουν Ερευνητής Γ΄ Βαθμίδας στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικά του Τουρισμού-Ανάλυση Εισροών Εκροών», και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Παραγωγικότητας (Greek National Productivity Board). Από το 2013 έως το 2018 εργάσθηκα ως Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ). Από το 2016 έως και το 2018 εργάσθηκα ως πτυχιούχος διοικητικοοικονομικός (ΔΟ1/Α) στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ενώ το 1ο εξάμηνο του 2019 υπηρέτησα ως εφοριακός-ελεγκτής ΠΕ/Β στο Τμήμα Ειδικών Υποθέσεων και Ερευνών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Από το 2013 έχω διδάξει διάφορα μαθήματα της Οικονομικής Επιστήμης στο Τμήμα Μάρκετινγκ του ΤΕΙ Αθήνας, στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στα Προγράμματα «Master in Business Administration» και «Δημόσιας Διοίκησης» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Κύπρου, και στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η Ανάλυση Εισροών-Εκροών, τα Οικονομικά του Τουρισμού, οι Διακλαδικές Σχέσεις της Ελληνικής Οικονομίας, και η Θεωρία Τιμών και Κατανομής του Εισοδήματος.

Οι εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το Annals of Tourism Research, το Cambridge Journal of Economics, το Contributions to Political Economy, το Economic Issues, το Evolutionary and Institutional Economics Review, το Journal of Applied Input-Output Analysis, το Journal of Economic Structures, το Metroeconomica, το Review of Keynesian Economics, το Tourism Economics κ.ά., ενώ έχω συμμετάσχει στη συγγραφή πλήθους μελετών για τον ελληνικό τουριστικό τομέα καθώς και εφαρμογών της ανάλυσης εισροών-εκροών. 

Είμαι μέλος της International Input-Output Association και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ συμμετέχω ως μέλος της εκδοτικής επιτροπής (editorial board) και ως κριτής (reviewer) άρθρων σε πλήθος διεθνών επιστημονικών περιοδικών.